Ontdek en geniet van de ingrediënten die met aandacht in hun puurste vorm worden gepresenteerd. Proef de lokale vlees-producten uit het Westland; zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met Piet van den Berg (Nice to Meat). Geniet onder andere van premium cuts en 'vergeten stukken' en de beste burgers van de Hollandse MRIJ-koeien. Met een herkenbaar concept, hoge kwaliteit producten, life-cooking in het restaurant en persoonlijke aandacht aan tafel, is restaurant Pearl de parel van de stad! De gerechten worden geserveerd met lokaal bier, spannende cocktails en keuze uit een met aandacht gecreëerde wijnlijst. Executive Chef Frank en zijn team nemen jou graag mee in een informele ambiance vol verhalen, gastvrije bediening en passie. Het nieuwe Pearl, waarvan het interieur geïnspireerd is op het meesterwerk van Johannes Vermeer (Meisje met de parel), is dé ontmoetingsplek voor iedereen die van goed, eerlijk en lekkâh eten houdt!
Datum: Wednesday 31 January 2018